Despre noi

Istoric

*In anul 1999 luna aprilie cind am deschis restaurantul Capitolium am oferit clientilor nostri preparate unicat in Oradea , realizate de Gere Francisc dupa retete proprii sau culese din bucataria maghiara .

Cartofii aurii s-au facut in premiera la Oradea in bucataria “Capitolium” , la fel sa intimplat si in cazul muschiului de vita “Capitolium” , ciolanului “Capitolium’', tochitura “Capitolium “, pui cu telina , muschiulet de porc Bistro , curcan ‘‘Capitolium’’ , cartofii ‘‘Capitolium’’ , supa ragu de pui a ‘la Miska etc…

Am atras clientela si cu preparate traditionale unguresti , existente in retetar , dar care nu s-au gasit in acel moment in meniurile restaurantelor oradene . Printre acestea amintim ; Bakonyi , papricas de pui , hetvezer tokay , muschi de vita Budapest , csusza , ciuperci tiganesti , somloi galuska , ceafa tiganeasca etc..

Reteta noastra de succes a fost una simpla ; seriozitate , respectul pentru client si raportul calitate / pret .

Timp de doua decenii clientii nostri prin increderea si sustinerea acordata ne-au creat statutul de restaurant de referinta prin comparatie in orasul nostru.

Ca urmare am reusit sa ne mentinem si sa dezvoltam afacerea restaurant Capitolium de la opt mese cu o capacitate de 40 locuri ajungind acuma in prezent la 60 locuri , respectiv sa administram in aceeasi locatie o Sala Evenimente cu o capacitate de 130 locuri .

In anul 2015 luna aprilie am pregatit un concept nou pentru Oradea prin transformarea unei sali denumita Salon Prestige in cadrul restaurantului Capitolium , care a fost creata ca un spatiu al armoniei , al echilibrului , al starii de bine , ca un loc in care te regasesti si unde esti asteptat.

Experienta ne recomanda*

Cu stima,

Mr. Ferencz Gere


Program de functionare

Luni - Duminica: 12:00 - 22:00


Harta


Contact - info. comenzi tel. 0259420551

Restaurant Capitolium

Adresa: Oradea, Str. Avram Iancu nr. 8

Telefon: 0742464777

E-mail: restaurantcapitolium@gmail.com

Facebook:

  1. Restaurant Capitolium Oradea
  2. Capitolium Salon Prestige in cadrul Restaurant Capitolium Oradea
  3. Restaurant Capitolium / Sala Capitolium eveniment

Tur virtual:

  1. Restaurant Capitolium
  2. Restaurant Capitolium / Salon Prestige
  3. Salon Capitolium Tours S.R.L.